Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Sreda, 20 Februar 2019

Alice Blue ni le odtenek barve

Alice Blue ni le še en band v poplavi novega vala žgočega zvokovja. Ni le odtenek barve, po kateri nosi ime. Alice Blue je skupina zelo dobrih prijateljev, ki jim glasba pomeni več, kot vse ostalo. Prav zato je njihova glasba še posebej osebna. Le-to prepletajo misli, ki ostajajo v glavi še pozno v noč, ko poskušajo zaspati. So tisti spomini, ki ostanejo, ko vsi drugi zbledijo.

Na vprašanje, kakšno zvrst glasbe igrajo, odgovarjajo »Kar nam je všeč«. Obožujejo namreč modern rock, ki ga včasih popestri ritem punka, in metalski rif ali dva, ki odločno objameta Laurin nežen vokal. Gre za energičen, deloven, resen, trapast, otročji in ustvarjalen bend s kupom internih »for«. Enostavno, to je Alice Blue.

»Snapshots« je naslov EP-ja, na katerem je tudi pesem »Get Somewhere«, ki ga predstavljajo kot svoj prvi singel. Za to pesem so posneli tudi videospot.

»Get somewhere« govori o ljudeh, ki se nikoli ne premaknejo z neke točke, a se sprašujejo, zakaj se nikoli nič ne spremeni. Treba je tvegati, narediti prvi korak, pa naj gre za povabilo simpatije na zmenek, pomembno življenjsko odločitev ali pa objavo svoje prve pesmi. Najtežji je ravno prvi korak, vendar najbolj bistven in najpomembnejši, saj določa smer poti, po kateri boš hodil. »Get somewhere« je začetek njihove poti.

Eva KlincDodano v kategorijo: Dogaja se, Domača scena