Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Sobota, 2 Marec 2024

Kopalke – največja izbira in ugodne cene v spletni trgovini Manzara!

Ste pripravljeni na uživanje na plaži? Že imate nove kopalke? Ste le klik stran od najbolj hudih kopalk letošnje sezone – preveri ponudbo na kopalke 2013!

V poletni garderobi imajo kopalke posebno mesto, saj so oblačilo, ki odkriva največ. To pomeni, da se je potrebno za njihovo nošenje pripraviti z nekoliko več nege telesa, hkrati pa je treba uskladiti modne trende s postavo. Izbrati je treba bikini, ki vam pristaja, v katerih se boste dobro počutili, in katere s svojim modelom, barvo in vzorci delujejo mladostno.


Kopalke v pastelnih barvah

Poletna moda za leto 2013 veleva precej pastelnih barv, med katerimi gotovo prednjačijo vaniljevo rumena, nežno rožnata in pepermint zelena. Zlasti slednja je najbolj opazna, saj gre za barvo, ki je čakala na svojo priljubljenost kar nekaj let.
Pasteli so osvojili tudi kopalke, ki te barve kombinirajo v različnih drobnih vzorcih, pri čemer je nekaj klasičnih cvetličnih v havajskem stilu, še več pa jih je geometrijskih. Pri tem so zlasti priljubljene črte – vzporedne ravne ali lomljene linije.
Črne kopalke, ki seveda ostajajo klasika, so letos ravno tako nekoliko poživili s pastelnimi dodatki, pogosto pa boste opazili tudi drobne fluorescentne dodatke – večinoma ozke trakove.
Pa so enobarvne kopalke letos sploh moderne? Vsekakor, poleg črnih boste našli tudi veliko rožnatih in nežnih oranžnih ter pastelno zelenih, vendar bodo imele vse kakšen droben barvni dodatek, ali pa bo za njihovo zanimivost poskrbljeno z naborki.
Kaj pa zlata in srebrna ter druge barve z leskom? Seveda, te so letošnja modna zapoved. Z njimi si boste zagotovile, da ne boste ostale neopažene! Izberi svoj model bikini kopalk že danes!

Enobarvne kopalke z naborki in pentljami

Da bi bile enobarvne kopalke v letu 2013 bolj zanimive, je nekoliko poskrbljeno s samim krojem: dodani so jih naborki in »volančki«, ki so lahko skromni, ali pa predstavljajo tudi najbolj opazen element kopalk. Tako kopalke spominjajo na nekoliko razkošnejše spodnje perilo in so hkrati videti romantične ter drzne.
Dvodelne kopalke imajo večinoma majhne naborke in pentljice, ki so lahko iz enakega materiala kot kopalke, ali pa iz čipke oziroma vzorčaste pletenine, ki je videti, kot bi bila ročno pletena oziroma kvačkana. Enodelne kopalke pa imajo velike »volančke« predvsem na predelu prsi. Nič nenavadnega ni, če so enodelne kopalke spredaj po sredini odprte vse do popka, odprtino pa krasi velik naborek.

Monokini kopalke

Zadnja leta se je nosil predvsem klasičen bikini, letos pa je glavni hit monokini. To so kopalke, pri katerih na prvi pogled ni povsem jasno, ali gre za enodelne kopalke s stranskimi izrezi ali za bikini. Monokini sicer ni novost, saj ga poznamo že petdeset let, vendar je šele letos postal modna zapoved.
Pri monokiniju gre za bikinke, kjer je modrček v sprednjem delu povezan s hlačkami. Tkanina združuje oba dela preko popka, ob straneh pa blaga ni, kar izjemno poudari žensko postavo oziroma – kopalke imajo obliko peščene ure, kar poudari prsi in boke. Modrček in hlačke so lahko povezani tudi s pomočjo okrasnih zaponk in verižic, ne pa zgolj s tkanino.
Zanimivost monokinija je predvsem ta, da precej drzno kombinira vzorce. Če za enodelen bikini letos velja, da naj bi bila zgornji in spodnji del ujemajoča, je pri monokinuju drugače: zgornji del je lahko porisan s cvetličnim vzorcem, spodnji pa s črtami. Prav tako je pri monokiniju priljubljeno kombiniranje črno-belih vzorcev z barvnimi.
Za nekoliko drznejše je seveda na voljo tudi monokini, pri katerem so hlačke zadaj oblikovane v »string« oziroma v »tangice«.

Kaj pa modni dodatki?

Na plaži niso dovolj zgolj kopalke. Za dobro počutje in moderen videz je te treba uskladiti tako z blazino za sončenje kot z brisačo, česar se nekateri proizvajalci že zavedajo, ter v svoje kolekcije vključujejo tudi te. Še bolj pomembne pa so torbe za na plažo, natikači in nakit.
Kot smo že omenili, sta za torbice in čevlje letos moderni zlata in srebrna barva, zato z odločitvijo za njiju ne morete udariti mimo. Ne pozabite pa niti na nakit – h kopalkam dodajte zapestnice in uhane.

V.D.Dodano v kategorijo: Moda, Ženski kotiček